Fasadrenovering – Ge din fasad ett lyft

En renovering av en husfasad är ingen liten sak, men det behöver heller inte bli till ett projekt som blir så gigantiskt att man aldrig mer ser solen. Vi vet vad som krävs för att ta hand om en fasadrenovering som är både effektiv och ekonomisk. Först och främst gäller det att undersöka vad som ska göras och varför. Därefter är det viktigt att skapa en hållbar plan där du som kund är med och bestämmer. När våra murare och hantverkare är klara så ska du kunna se fram emot en fasad som håller länge och som vilar på fogning och putsning som gjorts i enlighet med allra högsta standard.

Din fasad – ditt ansikte

En husfasad är husets ansikte utåt. När den krackelerar så beror det ofta på underliggande orsaker. Visst kommer tidens tand på ett naturligt sätt skapa sprickor och hål, men om man har grundat på rätt sätt så ska det gå bra att återvända till hälsan med hjälp av en smart fasadrenovering som görs på ett professionellt vis. När du kommer hem och möts av en fasad som ser alltmer sliten och trist ut så är det dags att se på åtgärder. Det blir kanske dags att renovera från grunden med fogning och omfogning eller så räcker det med en enklare omputsning och lite färg.

Vi jobbar enbart med professionella arbetsmetoder för att försäkra att våra projekt leder till resultat som håller. Våra murare och hantverkare har lång erfarenhet av fasadrenoveringar och detta är mycket viktigt. Vi kan nämligen ge dig rätt analys av situationen så att inget onödigt arbete utförs. Då du vänder dig till oss tar vi din fasad på största allvar. Spackla kan du göra själv, men vi har specialistkunskapen som krävs för att kunna gå på djupet och fastställa vilken typ av fasadrenoveringsåtgärder som kommer att krävas.

Vad kan vi göra?

Vi klarar det allra mesta men framförallt har vi vett att säga nej till uppdrag som vi inte tror på. När vi tackar ja till din förfrågan vet du att jobbet kommer att utföras med rådande byggAMA (allmän material- och arbetsbeskrivning) utan genvägar. Ta gärna en titt på våra referensobjekt i Malmö, Trelleborg, Helsingborg, Vellinge, Lomma och Höllviken. Beskriv ditt projekt och begär en offert så återkommer vi med de detaljer som du behöver för att fatta ett beslut om dina fasadrenoveringsbehov.

Jobbet kan börja…

När jobbet kan börja så vet vi att du vill bli klar så snart som möjligt. Det vill vi också, men aldrig på bekostnad av kvalitet. Vi kommer att ge dig en rimlig tidsplanering som vi bygger på vår långa erfarenhet av murnings och renoveringsprojekt. Fogning, omfogning, putsning, omputsning, färg och murning är områden som vi kan. Vår yrkesstolthet smittar av sig och när jobbet väl är igång så kommer du att känna en lättnad av att äntligen ge din fasad den uppmärksamhet som den förtjänar.

Hör gärna av dig till oss idag för en offertförfrågan.

Lämna ett svar