Sök

Murare Skåne

Erfarna murare i Skåne

Vi utför projekt inom mur och puts för både stora och små kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela skåne.

Få hjälp av murare med erfarenhet

Vi sköter allt från stora uppdrag för offentlig verksamhet till mindre uppdrag åt privatpersoner. 

Vi på Beve erbjuder en helhetslösning inom Mur & Puts i Malmö och hela Skåne. Våra kunder är allt från offentligt verksamhet, bostadsrättsföreningar och kommuner till företag och privatpersoner.

Vår långa erfarenhet som murare i skåne har gett oss många nöjda kunder genom åren. Kontakta gärna oss om ni önskar få referenser.

omfogning av murad fasad

Våra tjänster

Vad vi kan hjälpa er med

Vi erbjuder tjänster inom exempelvis murning, fasadputs och fasadrenovering för både stora och små projekt.  Vi arbetar både interiört och exteriört med material som betong, tegel och sten. Oavsett om det gäller en renovering eller en nybyggnation kan våra murare hjälpa er över hela Skåne.

Innan vi startar ett projekt får ni en offert som ni kan gå igenom i lugn och ro. När vi kommit överens om att vi ska utföra ert murjobb kommer våra murare på utlovad tid och genomför projektet under utsatt tid.

Här nedan ser ni några exempel på uppdrag som vi utför. 

Putsning av fasad

Putsning

Renovering och nybyggnad

Vi har många års erfarenhet av fasadputsning vilket gör att vi kan ge dig ett hållbart och snyggt resultat oavsett om det gäller en ny fasad eller en renovering av en befintlig. Vi kan även ordna med putsade väggar inomhus. 

Murning av fasad malmö

Murning

Renovering och nybyggnad

Vi kan utföra alla typer av arbeten med murning. Exempelvis mura murar och fasadmurning. Även här kan vi göra både renoveringar av befintliga murningar som att bygga helt nytt. 

Fasadrenovering enstegstätad / tvåstegstätad fasad

Skorsten

Renovering och nybyggnad

Våra skickliga murare kan reparera eller bygga upp nya skorstenar i tegel, sten eller betong. 

murare malmö - eldstad

Kaminer & eldstäder

Renovering och nybyggnad

Vi kan renovera kakelugn, eldstad eller öppen spis eller uppföra en helt ny. Ni kan ge oss era önskemål och hur ni vill att det ska se ut men vi finns även här om ni vill bolla idéer för att se vad som är möjligt från vårt perspektiv som murare.

Stora projekt inom offentliga sektorn

Lång erfarenhet från projekt med helhetsansvar inom offentliga sektorn. 

Vi har god erfarenhet av att genomföra uppdrag åt den offentliga sektorn då flera av våra kunder har varit kommuner. Med vår erfarenhet vet vi vad som krävs av ett stort projekt som genomförs i den offentliga sektorn. Det gör att ni kan känna er trygga i att vi levererar ett kvalitetsarbete. Kontakta oss för mer information. 

Fasadrenovering av bostadsrättsförening

Totalentreprenad

Kan kan ta hand om ert projekt från start till klart.  

Ska ni bygga hus så kan vi med hjälp av våra kunniga och pålitliga underentreprenörer erbjuda totalentreprenad. Vi på Beve tar hand om det yttre skalet såsom tak och fasad och därefter lämnar vi över till våra underentreprenörer. 

Är ni intresserade av att veta mer? Kontakta oss för mer information. 

Helentreprenad malmö

Vanliga frågor
om murare

Ja när du anlitar våra tjänster som murare får du använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget ger dig möjligheten att dra av 50% av arbetskostnaden. Vi tillämpar ROT-avdraget direkt på din faktura så du behöver inte tänka på något. För mer information om ROT-avdraget se skatteverkets sida.

 

Ja vi har referenser. Ni kan se vår sida där vi har lagt upp en liten del av alla våra referenser genom åren. Önskar ni fler eller inom ett specifikt område kontakta gärna oss så kan vi ge er olika referenser.

Hur mycket en mur gjord av en murare kostar beror på vilket material du använder och vilken storlek din mur ska vara. Kontakta oss så ger vi er en fri offert för din mur.

Ja det finns speciell våtrumsputs eller microcement som går att användas i badrum. Fördelen är att du inte behöver ta ner eventuellt kakel innan utan en puts går att göra direkt ovanpå ett godkänt tätskikt. Att göra en puts på väggar är något som kräver en god kunskap för att resultatet ska bli snyggt.

Lång erfarenhet ger värdefull kunskap

Varför välja oss?

Goda referenser

Vi har referensobjekt som vi stolt visar upp. En del kan ni hitta här på vår sida men om ni kontaktar oss kan vi ge er fler.

Certifikat

Våra medarbetare innehar alla certifikat som krävs för att utföra arbetet säkert och med hög kvalitet. Den långa erfarenhet vi besitter gör även att vi vet vilka materialval som är bäst för varje enskilt projekt. Vi bygger för att det ska vara hållbart och ge ett bra resultat.

Vi gör dig delaktig

Trots att vi använder oss av ganska avancerad teknik så kan vi förklara för dig vad som kommer att göras med ord som du förstår. Vi är murare som talar ditt språk så att du alltid kan känna dig delaktig i det renoveringsprojekt eller nybygge som du anförtror oss med.

Putsning vid fasadrenovering

Behov av en murare i skåne?

Kontakta oss nedan