Sök

För att göra om en redan existerande lokal eller skapa utrymme i ett hem där man tidigare inte fick plats så krävs både kunskap och erfarenhet. En av våra populära tjänster hos BEVE är just ombyggnad där vi kan hjälpa dig disponera om ett utrymme oberoende av om det handlar om ett kontor, en butik eller en bostad. Vi nöjer oss dock inte med att göra som vi alltid har gjort, kreativa och skräddarsydda lösningar är en specialitet som vi är stolta över och som innebär att ditt byggprojekt kan ge ett resultat som möter dina förväntningar och behov.
Du kan kontakta oss med en färdig ide om vad som ska göras eller när du bara vet att lokalen måste byggas om men behöver någon att resonera med kring vad som behöver göras för att lokalen ska möte din verksamhets behov. Vi möter dig i den del av arbetsprocessen som du befinner dig i, och vi ger dig smarta förslag för ombyggnad till en budget som kommer att fungera för dig. Med BEVE så kommer du att se ditt byggprojekt med nya ögon och se fram emot ett projekt med en smidig och inspirerande byggprocess!

Ett nytt hem

Ett hem utvecklas i enlighet med de behov som de som bor i det har. Det finns dock en gräns för hur mycket man kan anpassa med hjälp av nya möbler och fondväggar och ibland så kan en ombyggnad av bostaden vara den enda vägen till ett hälsosamt boende. Många blir förvånade av att se hur mycket mer utrymme man kan få genom enklare renoveringar och förändringar. Istället för att se sig om efter ett nytt hem så kan den bostad du trivs så bra i få den dimension som krävs för att livet i den ska kunna fortgå på ett bekvämt sätt. Med smarta lösningar och nya material skapas förutsättningar för rymd och livsglädje. Vi jobbar med den allra senaste tekniken inom entreprenad och renovering och tar stor stolthet i att våra tidsplaner följs.

En ny butik

Då man tar över en ny lokal som ska användas som butik så behöver man ofta genomför någon form av butiksanpassning för det egna konceptet. Det här är en typ av ombyggnad som vi på BEVE kan hjälpa dig med. Många gånger så kan man med små medel få den rätta platsen och ytan som krävs för både verksamhet och lager. Resultatet kan bli en ny butik där kunder och personal trivs tillsammans med naturliga avdelningar i ytorna.

Skräddarsydda projekt

Oavsett om det handlar om ett hem, en butik eller kontorsanpassning så jobbar BEVE med målet om att ta fram en skräddarsydd lösning. Vi vet hur viktigt det är med en kontorsbyggnad som ger en produktiv arbetsmiljö och som är representativ för alla som kommer på besök och vi vet förstås hur en ombyggnad kan få fram rätt typ av lokaler för boende eller affärsverksamhet. Samtidigt som vi är lyhörda för dina tankar och idéer granskar vi dem nogrannt för att säkerställa att alla aspekter är genomtänkta. Hos oss är inget satt i sten men när den sista marmorbiten är på plats så kan du räkna med en lokal där kvalitet står i fokus och känslan är unik.
Hör av dig idag för konsultation eller offert, vi ser fram emot att hjälpa dig ro ditt byggprojekt i hamn!