Sök

Nuförtiden så är det mycket vanligt att jobba med prefab-element för att bygga olika typer av byggnader. Det här är delar som redan är färdiga och behandlade så att man i stort sett sätter ihop byggnaden som vore den en lego-sats. Nu är detta förstås en grov förenkling av vad prefab montage innebär och det är klart att man måste ha stor kunskap om hur det hela ska utföras för att det som byggs ska ge ett tillfredsställande resultat. Det finns olika typer av prefab-element och fördelarna med dessa är många. Vi har lång erfarenhet inom detta område och vi ser gärna närmre på dina byggplaner för att ge dig tips och råd.
Oavsett om du behöver enstaka element såsom dörrar och fönster eller om du behöver en färdig lösning för ett stenhus så kan du kontakta oss för ett förslag och offert.

Fördelar med Prefabmontage

Det finns många fördelar med prefab-lösningar men den allra viktigaste är förstås att detta är ett kostnadseffektivt sätt att bygga på. När man kan jobba med prefab montage så sparar man mycket tid som annars hade gått till traditionellt bygge. Samtidigt så kan man lägga mer tid på planeringsfasen och ta fram ett komplett system med hög passform. I och med att man redan vid planeringsstadiet kan räkna med att varje komponent kommer ha en exakt form så slipper man efterarbete för att anpassa byggnaden till den ursprungliga planen.
Man får kanske intrycket av att färdiga delar innebär att man inte kan påverka konstruktionen nämnvärt men det här är inte alls sant. En stor fördel med prefab-element är just att man kan möta kunders specifika krav och ritningar. Det här kräver planering och god kunskap om hur man ska utforma rätt typ av byggsystem, men slutresultatet blir att man sparar både tid och pengar samtidigt som man får fram lösningar som är skräddarsydda.

Helhetslösningar

Vi tror på helhetslösningar och vi vet att man enbart kan erbjuda dessa med rätt kompetens i ryggen. I och med att vi har lång erfarenhet inom byggsektorn så har vi det som krävs för att skapa helhetslösningar vad gäller montage och byggarbeten. Vi blir nöjda när du är det, men vi tar inga chanser. Med ett grundläggande tänk och bred kunskap så ser vi till att allt blir rätt från start. Vi klarar av det allra mesta och du kan räkna med att arbetet utförs på ett grundligt men ändå effektivt vis.
Låt oss hjälpa dig

Vi hjälper dig gärna med ditt byggprojekt och du kan alltid vända dig till oss för råd omkring ditt planerade bygge. Se gärna närmre på våra referensprojekt i Malmö, Trelleborg, Helsingborg, Vellinge, Lomma och Höllviken, och kontakta oss för mer information om dessa och de tjänster som vi kan erbjuda. Vi klarar ditt prefab montage och även det som krävs vad gäller förberedelser och efterarbete. Byggtiden minimeras och resultatet blir i enlighet med dina ritningar och önskemål. Kontakta oss idag för en offertförfrågan eller för mer information om de tjänster som vi tillhandahåller.