Sök

Murare Lomma

Vi utför arbeten inom murning & puts

Vi utför projekt inom mur och puts för både stora och små kunder.

Erfarna murare i Lomma

Vi sköter allt från stora uppdrag för offentlig verksamhet till mindre uppdrag åt privatpersoner. 

Vi på Beve erbjuder en helhetslösning inom putsning och murning i Lomma med omnejd. Våra kunder är allt från offentligt verksamhet, bostadsrättsföreningar och kommuner till företag och privatpersoner.

Kontakta gärna oss för offert eller om ni önskar få referenser.

Renoverad enstegstätad fasad i Malmö

Våra tjänster

Vad vi kan hjälpa er med

Vi erbjuder tjänster inom exempelvis murning, fasadputs och fasadrenovering för både stora och små projekt.  Vi arbetar både interiört och exteriört med material som betong, tegel och sten. Oavsett om det gäller en renovering eller en nybyggnation kan våra murare hjälpa er i Lomma och övriga Skåne.

Innan vi startar ett projekt får ni en offert som ni kan gå igenom i lugn och ro. När vi kommit överens om att vi ska utföra ert murjobb kommer våra murare på utlovad tid och genomför projektet under utsatt tid.

Här nedan ser ni några exempel på uppdrag som vi utför. Kontakta oss gärna för mer information eller offert. 

Putsning av fasad

Putsning

Renovering och nybyggnad

Vi har många års erfarenhet av putsning av fasad vilket gör att vi kan ge dig ett hållbart och snyggt resultat oavsett om det gäller en ny fasad eller en renovering av en befintlig. Vi kan även ordna med putsade väggar inomhus. 

Murning av fasad malmö

Murning

Renovering och nybyggnad

Vi kan utföra alla typer av arbeten med murning. Exempelvis mura murar och fasadmurning. Även här kan våra murare göra både renoveringar av befintliga murningar som att bygga helt nytt. 

Fasadrenovering enstegstätad / tvåstegstätad fasad

Skorsten

Renovering och nybyggnad

Våra skickliga murare kan reparera skorstenar eller bygga upp nya skorstenar i tegel, sten eller betong. Oavsett om ni vill installera en skorsten på ett befintligt hus eller mura en på ett hus som står i startfasen av att byggas kan våra erfarna murare i Lomma hjälpa er. 

murare malmö - eldstad

Kaminer & eldstäder

Renovering och nybyggnad

Vi kan renovera kakelugn, eldstad eller öppen spis eller uppföra en helt ny. Ni kan ge oss era önskemål och hur ni vill att det ska se ut men vi finns även här om ni vill bolla idéer för att se vad som är möjligt från vårt perspektiv som murare.

Stora projekt inom offentliga sektorn

Lång erfarenhet från projekt med helhetsansvar inom offentliga sektorn. 

Våra murare har god erfarenhet av att genomföra uppdrag åt den offentliga sektorn. Flera av våra tidigare kunder har varit kommuner och vi har utfört både små och stora projekt. Vi har utfört projekt med allt från puts av fasad på stora flerbostadshus till murning av stödmurar i parker. 

Med vår erfarenhet vet vi vad som krävs av ett stort projekt som genomförs i den offentliga sektorn. Det gör att ni kan känna er trygga i att vi levererar ett kvalitetsarbete oavsett om det handlar om renoveringar eller nybygge. Kontakta oss för mer information. 

balkongrenovering bostadsrättsförening

Totalentreprenad

Kan kan ta hand om ert projekt från start till klart.  

Ska ni bygga hus så kan vi med hjälp av våra kunniga och pålitliga underentreprenörer erbjuda totalentreprenad. Vi på Beve tar hand om det yttre skalet såsom tak och fasad och därefter lämnar vi över till våra underentreprenörer. 

Är ni intresserade av att veta mer? Kontakta oss för mer information. 

Helentreprenad malmö

Vanliga frågor
om murare Lomma

Ja när du anlitar våra tjänster som murare får du använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget ger dig möjligheten att dra av 50% av arbetskostnaden. Vi tillämpar ROT-avdraget direkt på din faktura så du behöver inte tänka på något. För mer information om ROT-avdraget se skatteverkets sida.

 

Ja vi har referenser. Ni kan se vår sida där vi har lagt upp en liten del av alla våra referenser genom åren. Önskar ni fler eller inom ett specifikt område kontakta gärna oss så kan vi ge er olika referenser.

Hur mycket en mur gjord av en murare i Lomma kostar beror på vilket material du använder och vilken storlek din mur ska vara. Kostnaden för en mur kan variera stort beroende på vilket material som används så det är därför svårt att sätta en ungefärlig kostnad per kvadratmeter. Kontakta oss så ger vi er en fri offert för din mur i det material som du önskar använda.

Ja det finns speciell våtrumsputs eller microcement som går att användas i badrum. Fördelen är att du inte behöver ta ner eventuellt kakel innan utan en puts går att göra direkt ovanpå ett godkänt tätskikt. Att göra en puts på väggar är något som kräver en god kunskap för att resultatet ska bli snyggt.

Olika kommuner kan ha olika regler för murar och stödmurar. Enligt boverket finns ingen bestämd höjd eller storlek för när ett bygglov krävs för en mur. I många kommuner har man satt en gräns på att bygglov krävs om muren eller stödmuren är över 50 cm hög. Innan man börjar att mura en mur är det därför alltid bra att se över vilka regler som gäller i just er kommun. 

Som med mycket annat är det svårt att ge ett pris på att mura skorstenar utan att veta förutsättningar för just din skorsten. Priset kan variera med om det är en befintlig skorsten som ska repareras eller om det ska byggas en ny skorsten. Även val av material spelar in på priset. Enklast är att kontakta oss för en fri offert så kan vi ge er pris för just er skorsten. 

Putsning av fasad kan vara ett litet projekt där man lagar sprickor som uppstått till en full fasadrenovering eller puts av fasad på nybyggnation. Det är därmed otroligt svårt att ge ett pris utan att få se just ert projekt och vad det innebär. Kontakta oss så får ni en fri offert som är anpassad efter ert arbete. 

Söker du jobb som murare i Lomma? Är du mer än välkommen att kontakta oss

Vi utför alla typer av arbeten inom fasadmurning och fasadputsning.

Projekten varierar från små till stora objekt, både inom nybyggnation och renovering. Du kommer jobba med fasadrenovering, putsning av fasader,  plattsättning av väggar och golv till omgjutning av balkonger

Lång erfarenhet ger värdefull kunskap

Varför välja oss?

Goda referenser

Vi har referensobjekt som vi stolt visar upp. En del kan ni hitta här på vår sida men om ni kontaktar oss kan vi ge er fler.

Certifikat

Våra medarbetare innehar alla certifikat som krävs för att utföra arbetet säkert och med hög kvalitet. Den långa erfarenhet vi besitter gör även att vi vet vilka materialval som är bäst för varje enskilt projekt. Vi bygger för att det ska vara hållbart och ge ett bra resultat.

Vi gör dig delaktig

Trots att vi använder oss av ganska avancerad teknik så kan vi förklara för dig vad som kommer att göras med ord som du förstår. Vi är murare som talar ditt språk så att du alltid kan känna dig delaktig i det renoveringsprojekt eller nybygge som du anförtror oss med.

Behov av en murare i Lomma eller övriga delar av Skåne?

Kontakta oss nedan